Informacje ogólne

Fundacja Amicus, na podstawie umowy zawartej z władzami Uniwersytetu Mikołaja Kopernika, jest wyłącznym podmiotem zarządzającym wszelkimi formami reklamy na terenie UMK. W związku z tym, sprawy związane z prowadzeniem kampanii reklamowych lub umieszczaniem treści reklamowych na terenie UMK będą każdorazowo wymagały uzgodnienia z nami. W stosunku do reklamodawców, którzy nie dostosują się do obowiązującej procedury, będą wyciągane sankcje finansowe.

Posiadamy bardzo duże możliwości w zakresie reklamy, począwszy od ekspozycji plakatów reklamowych (na tablicach, gablotach i słupach), roll-upów, potykaczy, poprzez kolportaż ulotek lub innych materiałów reklamowych. Zarządzamy systemem reklamy multimedialnej opartej na 10 nowoczesnych 42” monitorach, dysponujemy miejscami pod reklamę wielkoformatową (baner reklamowy) oraz organizację stoisk reklamowych. Powierzchnie reklamowe znajdują się na terenie obiektów UMK na terenie miasteczka uniwersyteckiego na Bielanach, jak również w centrum Torunia.

Wszystkie szczegóły odnośnie cen, możliwych lokalizacji znajdą Państwo w CENNIKU dostępnym poniżej.

Zapraszamy do reklamowania się na terenie Uniwersytetu!

Szczegółowe informacje -  tel. (56) 611 22 08, kom. 605 873 989

Formy reklamy